top of page

SPUITWERK

spuitwerk_head.jpg

Bent u opzoek naar een glad en strak resultaat voor uw plafonds en wanden?

Scheffer schilderwerken is uw specialist in het verspuiten van latex en lak.  Of het nu gaat om nieuw gestucte wanden en plafonds, kantoorruimten of uw bedrijfspand. Wij staan graag klaar om u het beste advies te geven.

latex_spuit.jpg

LATEX SPUITEN

Wij bieden enkel hoogwaardig spuitwerk. Daarom maken we altijd eerst een inspectieronde om eventuele oneffenheden te repareren. Vervolgens schuren we machinaal om zo tot een strakke ondergrond te komen. Tot slot brengen we altijd 2 lagen spuitwerk aan, waarvan de eerste laag primer en de tweede laag een A-kwaliteit latex. Door het gebruik van primer wordt een optimale hechting van de latex gewaarborgd.

Bij het ver spuiten van latex wordt gebruik gemaakt van een Airless spuittechniek. Hierbij word de verf door een plunjerpomp onder druk gebracht zonder gebruik te maken van lucht (airless). De verf word onder hoge druk door een tip (nozzle) geperst. Hierdoor wordt de latex zeer mooi en egaal verspoten.

LAK SPUITEN

Ook uw houtwerk zoals deuren, kozijnen, ramen, trappen en lambriseringen kunnen gespoten worden. Bij het ver spuiten van lak wordt gebruik gemaakt van een spuittechniek met lucht ondersteuning. Hierdoor ontstaat er een perfect spuitbeeld wat zorgt voor een glad en strak eindresultaat.

20130218555_135707.jpg
bottom of page