Woonstijl gaat hand in hand met mooi schilderwerk.

Is uw huis toe aan een opfrisbeurt of wilt u simpel iets anders?

Met een paar simpele kleurveranderingen creëert u en totaal andere woonsfeer. Om een bepaalde sfeer te creëeren moet rekening gehouden worden met bepaalde factoren zoals uw inrichting en lichtinval.

Bij het uitkiezen van kleuren kunnen kleuren vaak anders uitvallen dan op een kleurstaaltje. Door onze ervaringen met kleurcombinaties kunnen wij u hiermee goed adviseren om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Ook zijn uw gevelkozijnen aan de binnenkant erg belangrijk om goed te onderhouden. De binnenkant en buitenkant van uw gevelkozijn staan in verband met elkaar, en zijn erg afhankelijk van elkaar.

De gevaren aan de binnenkant zijn o.a. slechte kitnaden die ervoor zorgen dat vocht van binnenuit makkelijk het hout in trekt met alle gevolgen van dien. Beide kanten moeten dus goed worden onderhouden om de conditie van uw gevelkozijnen op en top te houden waardoor u onnodige kosten bespaart in de toekomst.

Afhankelijk van het werk kan gekozen worden voor de traditionele kwast en rollers of voor hedendaagse spuittechnieken om o.a. uw houtwerk te behandelen.Ook voor de wandafwerking hebben wij een legio aan mogelijkheden voor u tot de beschikking van stucwerk,kalkstuc effect en klassiek behang tot glasvliesbehang.

scheffer schilderwerken dat is schilderwerk

met zekerheid